C2 poikien paluu pelikentille
23.6.2020 17:21 Uutisointi / C2-pojat (2006)

Paluu ”normaaliin”....

Takana eriskummallinen kevät, erikoinen kauden lopetus ja hämmentävä uuden kauden alku. Edellinen kausi päättyi pojilla hyvissä asemissa kun sarjataulukkoa katsoi. Loppuhuipentuma paikka varmistui pojille jo hyvissä ajoin. Takana voitokas ottelu talvi ja tunti kaupalla kovaa työtä. Eihän tästä voi tulla kuin kirkkain pokaali kotiin viemisinä. No, mitalit jäi jakamatta. Miten olisi loppupeleissä käynyt? Pettymyksen jälkeen suunta kohti uutta kautta.

Korona toi mukanaan uusia haasteita harjoittelulle. Omatoimiset treenit alkoivat pyöriä lähes heti kun alkujärkytyksestä selvittiin. Fysiikkavalmentaja Kimmo Vainio kehitti yhdessä vastuuvalmentajan kanssa sellaisen treeni setin ettei pojat pääse taantumaan hyvän fysiikka talven jälkeen. Silti ei mikään korvaa yhdessä tekemistä. Ja hinku pelikentille oli kova. Heti toukokuussa pienryhmätreenit ulkona keräsivät pojat taas pelikentille. Näitä treenejä hyödynnettiin fysiikan hiomiseen ja lajitreeniin siltä osin mitä pystyttiin.

Nyt treenien jo ollessa täydessä vauhdissa on takana ensimmäiset harkkapelit. C2 pojat kohtasivat juhannuksen jälkeen Salpahallissa naisvoimaa Lasbista kahden joukkueen verran. Vastaan tuli Lasb B-tytöt ja Lasbin naisten joukkue.


” Ensimmäisessä pelissä oli vastassa Lasbin b-tytöt ja lähtökohtana oli että todennäkösesti saadaan pääosin pallonhallinta pelissä ja päästään kokeilemaan miltä se viisikkopeli näyttää 3 viikon treenien jälkeen uudella joukkueella. Pallonhallinta saatiin ja lopputulos pojille 10-0. Näin kausi korkattu pelien osalta.

Toisessa pelissä vastassa Lasbin naisten joukkue ja pienintäkään hajua ei ollut minkä tason porukka on kyseessä mutta kyllä alkuvihellyksestä näki että nyt on ainekset hyödylliseen ja tasaseen peliin. Lopputuloksena 6-2 voitto ja erittäin hyvä vastustaja, joka tarjosi kyllä fyysisellä puolella meille sopivasti haastetta. Päivän pelien taso kokonaisvaltasesti oli vielä aikalailla hakemista mutta tästä se lähtee ja palataan treeneihin kehittämään viisikkopelaamista ja totuttelemaan uusiin ketjukavereihin!” Kertoo tänäkin vuonna poikia luotsaava vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.
C2 pojilla siintää tavoitteena syksyllä alkavat SM karsinnat ja sitä ennen heinä-elokuun vaihteessa oleva Mestareiden Cup Turussa jossa vastaan tulee kovia joukkueita ympäri suomen. Kesälle sovittu useampia harkkapelejä karsinta joukkueiden kesken.

Joukkueen kokoonpano on tällähetkellä 17 poikaa. Muutama menetyskin pelaajarintamalla kärsittiin. Ensi kaudelle saatu myös uusia pelaajia joukkueeseen. Mävin riveistä Tomi Ahonen ja Jooa Maczulskij (mv), Lasbista siirtyi Rasmus Ryttäri ja Jengan riveistä Johannes Backman. Valmennukseen ei muutoksia ens kaudelle tullut.

Palkintoja jaettiin seurassa viimekauden osalta etänä. Palkinnot jaettiin C2 poikien osalta seuraaville. Joukkueen kehittynein Simo Kaukanen ja tsemppari Roope Saari.

Nyt treenataan, pelataan ja nautitaan kesästä. Syksyllä ollaan taas iskussa.

   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat