Esittelyssä päävalmentaja Marko Virtanen!
27.7.2020 11:20 Uutisointi / Naiset

Päävalmentaja Marko Virtanen

Aloitamme tällä viikolla valmennustiimimme esittelyn. Ensimmäisenä vuorossa päävalmentaja Marko Virtanen.

Virtanen on itse pelannut salibandya vuodesta -95 ja pelasi aktiivisesti A-junnuikäiseksi saakka. Valmentamisen hän aloitin vuonna -98 säbäkerhoryhmistä ja sen jälkeen hän valmentanut mm. kuurojen joukkuetta ja D- ja B-ikäisiä poikia. Vuodesta 2003 lähtien hän on toiminut tyttösäbän parissa valmentaen eri ikäisiä junioreita sekä naisten edustusjoukkueita, silloisessa Lahden Sbandyssä ja Kouvolan Susissa. Hän on toiminut aktiivisesti myös erotuomarina 22 vuoden ajan.

Hän on ollut liigajoukkueen valmennustiimissä tähän asti apuvalmentajan roolissa, mutta nyt keväällä hän otti vastaan päävalmentajan pestin. Alkukesästä tuli myös tieto, että Virtanen on valittu Viron maajoukkueen valmennustiimiin.

Uutta alkua rakennellaan, joukkue uudistuu jälleen aika paljon ja samalla nuorentuu. Yhteistyötä II-joukkueen kanssa tiivistetään, samoin junnujoukkueiden. Pelaajat on tehneet kesällä töitä hienolla asenteella, joten hyvillä fiiliksillä lähdetään kauteen. Valmennustiimi ja taustat on saatu vahvaksi niin helpottaa paljon kauden läpivientiä.”, Virtanen kommentoi.


   
Lisää uutisia
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Kategoriat